Sponsor worden

Sponsors welkom

Koken kost geld en dat is niet anders voor de werking van een kwalitietsvolle harmonie. We zijn dan ook steeds op zoek naar sponsors die ons een financiële steun willen geven.

Er zijn verscheidene mogelijkheden om ons financieel te ondersteunen, je kan kiezen voor een vermelding in ons boekje met het jaarprogamma dat op al onze activiteiten ter beschikking ligt voor onze bezoekers. Voor een vermelding in de lichtkrant die tijdens de pauzes afgespeeld wordt. Apart daarvan of in combinatie daarmee kan je kiezen voor een vermelding op onze website. Dit kan op twee manieren; een eenvoudige vermelding op onze pagina "onze sponsors" met een link naar je eigen webstek of via een vermelding in onze publiciteitsmodule die te vinden is op een prominente plaats op al onze pagina's.

Voor meer info kan je terecht bij onze bestuursleden. Via onze contactpagina krijg je een overzicht van onze contactadressen.

Alvast bedankt