Over ons

De Centrumharmonie is een bedrijvige vereniging met een rijke geschiedenis. De fusie in 2008 heeft de vereniging een enorme boost gegeven. We kunnen rekenen op meer dan 115 muzikanten. We zijn in de eerste plaats een muziekvereniging en we doen er alles aan om ons publiek steeds weer te verwennen met een kwaliteitsvol en aangenaam concert.

We zijn ambassadeur van de stad Geel waar wij ons nauw mee verbonden voelen.

Wij bieden onze muzikanten de mogelijkheid om op een respect- en kwaliteitsvolle wijze te musiceren en daarnaast kunnen ze er op rekenen dat we de nodige activiteiten organiseren in een warme groepssfeer.

Hoewel de werking van de vereniging veel geld kost, vragen we geen lidgeld. Als lid ben je automatisch aangesloten bij Vlamo zodat je toch verzekerd bent op alle activiteiten. Als tegenprestatie vragen we dat alle muzikanten met de glimlach meewerken aan onze doelstellingen, dat ze op hun beurt ambassadeur zijn van de Centrumharmonie. We hebben graag dat iedereen af en toe een handje toesteekt bij de verschillende activiteiten die geld in het laatje moeten brengen.

Iedereen is dan ook meer dan welkom bij ons en we zijn steeds op zoek naar gedreven muzikanten.

Meer info kan je verkrijgen via de adressen die je kan vinden op onze contactpagina