OPUS VIII

De Centrumharmonie van Geel zet haar reeks Opus-concerten voort. Ondertussen is het muzikale gezelschap al aan zijn achtste editie toe. Die staat opnieuw garant voor een hoogstaande muzikale belevenis.

Het 95-koppig orkest onder leiding van dirigent Jef Verheyden streeft voortdurend naar muzikale kwaliteit en op die manier weet het oud en jong te boeien met een rijk en breed repertoire.

Tijdens de concerten neemt de Centrumharmonie u graag mee op een fascinerende, opzwepende en wonderlijke muzikale ontdekkingstochtvol mooie klanken en levendige kleuren.

Voor deze editie heeft Jef Verheyden met zijn orkest via de Red Star Line de grote oversteek naar de Nieuwe Wereld gemaakt. Amerika is een continent met een ongelooflijke variatie in natuur, cultuur, geschiedenis en etnische groepen. Voeg daar nog een vleugje solistenwerk aan toe en Opus VIII vormt meteen de garantie voor een prachtige concertavond die een boodschap van hoop en positivisme brengt naar de toekomst.

Solisten : Kristof Peeters op euphonium en Marjolein Cowé op dwarsfluit.