Harmonieorkest

Dit harmonieorkest is in enkele jaren uitgegroeid tot een volwaardig orkest. Fagot, contrafagot, piano en harp worden stilaan vaste waarden in het orkest.

Elke maandag van 20u tot 22u komt de groep muzikanten samen repeteren in de zaal van Café “Den Haan”, één van de oudste cafeetjes van Geel.

Het OPUS-concert en het themaconcert staan elk jaar op ons programma.
Met het OPUS-concert laten we het beste van onszelf zien en horen. Ieder jaar nodigen we een muzikale gast uit om samen met ons enkele nummers te brengen.

Bij het themaconcert werken harmonieorkest en instaporkest samen rond één bepaald thema met bijpassende muziek in een aangepast decor.

Naast de jaarlijkse concerten is de Centrumharmonie steeds bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan en we willen nieuwe aanvragen zeker en vast overwegen.