Videogalerij

Kindervoorstelling 2014

OPUS V Deel 1

Een paar fragmenten van ons vijfde Opusconcert. Dit i.s.m. het Meerhouts Percussieorkest o.l.v. Pieter Van Hecken en Jef Verheyden.

OPUS V Deel 2

Opus V Deel 3

Opus V Deel 4

Parijs was super

Dat bewijst dit compilatiefilmpje (met dank aan Elise Verluyten).

OPUS IV Deel 1

Een kleine impressie van het eerste deel van OPUS IV

OPUS IV Deel 2a

OPUS IV Deel 2b

Dvorakproject Marjan

In het kader van haar studies moet jeugddirigente Marjan een project uitwerken

Voor dit onderzoeksproject heeft ze op maat van onze jeugdharmonie een werk van de componist Antonin Dvorak bewerkt of gearrangeerd. Het 1ste deel van de Serenade voor Strijkers opus. 22. Je kan hier de wereldpremiere van deze uitvoering door het instaporkest van de Centrumharmonie bekijken en beluisteren.

OPUS III Deel 1

Registratie van ons derde OPUS concert 2011 - Deel 1

OPUS III Deel 2

Ieper 2009