Nieuwjaarsconcert

Wanneer

18/01/2020    
20:00 - 22:00

Waar

CC De Werft
Werft 32, Geel, 2440

Event Type

Tradities zijn er om in ere te houden: geen nieuw jaar zonder een bruisend nieuwjaarsconcert. Centrumharmonie Geel doorbreekt de stille periode na de jaarwisseling met een droomlijst aan populaire klassiekers.

Met zwierige melodieën en opzwepende ritmes zetten het jeugdorkest en het harmonieorkest op zaterdag 18 januari 2020 geweldige de toon voor een gloednieuw jaar in thuisbasis CC De Werft! En geen Nieuwjaar zonder de muziek van de Straussdynastie !. De familie Strauss heeft met hun ruim 1100 dansen stof voor Nieuwjaarsconcerten voor eeuwen geproduceerd.

Als kers op de taart prijken sopraan Anneke Luyten die CC De Werft zal innemen met haar hemelse stem, Kristof die op Euphonium zal pronken met Rule Britannia en Lukas die op Xylofoon het Circus Renz de zaal zal insturen. Na afloop toosten we samen op een fantastisch 2020 met een gratis aangeboden drankje en kunnen jullie verder nog gezellig nakeuvelen aan onze winterbar.

Met werk van Johann Strauss, Franz von Suppé, Antonin Dvorak, Puccini, Jan van der Roost, Tsjaikovsky, Dimitri Shostakovitch ea

Muzikale leiding: Lorenz Havermans en Koen Dries

Presentatie: Alex Martens

Kaarten:  https://www.dewerft.be/agenda/886/Centrumharmonie/Nieuwjaarsconcert/