Nieuwjaarsconcert

Wanneer

16/01/2022    
11:00 - 13:00

Waar

CC De Werft
Werft 32, Geel, 2440

Event Type

Centrumharmonie Geel onder leiding van Bert van Thienen en haar Jeugdorkest onder leiding van Lorenz Havermans, trakteren haar trouwe publiek op een nieuwjaarsconcert van formaat. De twee orkesten zorgen voor een boeiend, afwisselend en vooral sprankelend programma.

Na het grote succes van de vorige editie van dit nieuwjaarsconcert doet de Centrumharmonie opnieuw beroep op een van de meest gerenommeerde zangeressen in België op dit moment. Anneke Luyten, momenteel wonende in Geel, werd in 2011 halve finaliste op de Koningin Elisabethwedstrijd voor Zang en heeft de afgelopen jaren zowel in het binnen- als buitenland een forse carrière uitgebouwd. Na studies in Leuven, Gent, Waterloo en Straatsburg concerteerde ze o.a. in Italië en Kroatie en speelde ze toonaangevende rollen in verscheidene operaproducties bij verschillende operahuizen.

Samen met Anneke Luyten brengen de orkesten verschillende meeslepende aria’s. Verder is er ook aandacht voor werk van eigen bodem met “I Colori della Gioia” van de Belgische componist Jan van der Roost. Natuurlijk horen in deze nieuwjaarsspecial ook de traditionele klassiekers uit Wenen. Als kers op de taart trakteert de harmonie haar publiek achteraf op een nieuwjaarsdrankje om te klinken op het nieuwe jaar. Zorg ervoor dat je snel je tickets bestelt voor deze nieuwe hoogstaande beleving gebracht door de Centrumharmonie en haar Jeugdorkest.

Kaarten : Nieuwjaarsconcert CHG