Opus XII : Thank you for the Music

Datum/Uur
Date(s) - 16/04/2022
20:15 - 22:30

Centrumharmonie Geel is reeds toe aan de 12de editie van haar Opus concerten. Dit 85-koppig harmonieorkest o.l.v. dirigent Bert van Thienen wist dit jaar de harten van de muziekliefhebbers te veroveren met de uitvoering van Call for Liberty van de Belgische componist Yves Wuyts. Deze muzikale liefdesverklaring eindigde op de eerste plaats in de Vlamo beLOVEd playlist. Dit prachtige concertwerk is een oproep voor orkesten om hun plaats op het podium terug in te nemen na een periode van muzikale stilte.
Het orkest heeft het voorbije jaar niet stilgezeten en heeft alle zinnen gezet op een wervelende heropstart. Dit Opus XII concert zal het muziekminnende publiek doen wegdromen en laten genieten op de tonen van prachtige concertwerken en muzikale hoogstandjes. De rode draad doorheen deze concertavond vormt de liefde voor muziek.

Centrumharmonie Geel zal dit jaar haar debuut maken op het Wereldmuziekconcours in Kerkrade. Het orkest zal voor haar trouwe publiek een tipje van de sluier oplichten van het programma dat zal gebracht worden op dit wereldkampioenschap voor orkesten.

Muziek brengt mensen samen. Dit concert is voor het publiek de ideale gelegenheid om opnieuw samen te genieten van een gevarieerde, ontspannende en wervelende muziekavond.

Kaarten : Opus XII – Thank you for the Music, Centrumharmonie | CC De Werft

CC De Werft