OPUS XIV : Feeling good

Wanneer

14/04/2024    
00:00

Waar

CC De Werft
Werft 32, Geel, 2440

Het harmonieorkest, dat in 2022 tot wereldkampioen werd gekroond in het Nederlandse Kerkrade, zal een zeer gevarieerd programma tevoorschijn toveren. Kwaliteit is bij dit orkest steeds troef én … het zal deze editie ook niet anders zijn.

Opus XIV wordt een uitgebreid muzikaal festijn waarbij niet enkel de muzikanten op het menu zullen staan. Het hoofgerecht is een regelrechte muzikale delicatesse. Liefhebbers van het lichtere genre zullen zonder enige twijfel staan te popelen om te genieten van het toptalent Yannick Bovy die voor deze Opus-editie naar CC De Werft afzakt. Yannick Bovy is dé Belgische muzikale ambassadeur voor crooner- en jazzmuziek. De jonge artiest uit Antwerpen kan als geen ander zijn stempel drukken op het rijke repertoire van The American Songbook. Sinds zijn debuut wist hij met zijn albums en concerten niet alleen in eigen land, maar ook in de rest van Europa, Brazilië en Zuid-Oost Azië het publiek te begeesteren met zijn warme stem.

Yannick Bovy zal samen met de muzikanten van Centrumharmonie Geel onder leiding van dirigent Bert van Thienen voor een wervelende muzikale show zorgen om duimen en vingers af te likken, een muzikale avond waar je nog lang over zult kunnen napraten.

Kaarten te verkrijgen via CC de werft :  https://www.dewerft.be/agenda/2914/centrumharmonie/opus-xiv-feeling-good